Köszöntő

írta: Gerzsei Laura

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Engedjék meg hogy nagy örömmel bemutassam Önöknek szervezetünket, annak munkáját és emellett ismertetném szponzori tevékenységeinket is, melyet megtekinthetnek legújabb szponzori kiadványunkban, amely kifejezetten jövendőbeli partnereinknek készült.

A BGE Kereskedelemi Vendéglátóipar és Idegenforgalmi Kar Hallgatói Önkormányzata évről évre azon dolgozik, hogy hallgatóknak olyan minőségi szolgáltatást nyújtson, mely páratlan az egyetemek körében. A tanulmányokat érintő kérdések, ösztöndíjak, online és offline kommunikációs csatornák folyamatos és tudatos használata a diákjaink felé, emellett különböző egyetemi rendezvények szervezése is a mindennapi teendőink közé tartoznak, melyet a legnagyobb odaadással végzünk együttesen, közösen.

2017 óta folytatunk szponzori megjelenésekkel kapcsolatos tevékenységeket egyetemünkön és rendezvényeinken egyaránt azzal a céllal, hogy ezeket az eseményeket és a hallgatók életét még színesebbé és érdekesebbé tegyük a hétköznapok során. Fontos számunkra, hogy megtaláljuk a partnereink és az egyetemisták közötti kapcsolatot, azt a közös pontot, amelyre építkezve elérjük, hogy mindkét félnek a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani együttműködéseink során. Számos partnerkapcsolatot kiépítettünk már az elmúlt évek alatt, minket választott már a Red Bull, a Zwack Unicum Nyrt., a Fővárosi Nagycirkusz, Zyntern és a MEEX is többek között.

Az alábbi kiadványunk által megismerhetik azokat a kiemelkedő rendezvényeinket, melyek minden évben több száz vagy akár ezer hallgatót mozgatnak meg és vonzanak magukkal. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy biztosítsuk a megfelelő körülményeket a bemutatkozáshoz és a programokhoz való csatlakozáshoz, azon szponzorjaink számára, akik támogatnak minket, minden potenciális eseményünkön. Úgy véljük a közös munka akkor sikeres és eredményes, ha minden fél elégedett, ezzel megalapozva a partnerkapcsolatot a Hallgatói Önkormányzat és a partnereink között.

Kérem, ha felkeltettük érdeklődésüket, tekintsék meg kiajánlónkat, és ismerjék meg támogatási lehetőségeink széleskörű módjait.

Bízom benne, hogy hamarosan Önöket is támogatóink között üdvözölhetjük!

Bozori Bianka
Általános alelnök
BGE KVIK HÖK