AIESEC in KVIK

írta: Sejkóczki Vivien
0 hozzászólás 168 megtekintés

Hogy mi is az az AIESEC?

AZ AIESEC a világ legnagyobb fiatalok által vezetett non-profit szervezete. Fő célunk a fiatalok személyes, szakmai és vezetői képességeinek fejlesztése. Ezeket mind nemzetközi tapasztalatszerzésen, tehát cseréken keresztül tesszük a világ több, mint 120 országában.

A hitünket a fiatalokba vetjük, hiszen olyan dinamizmussal és szenvedéllyel rendelkeznek ami a jövő számára elengedhetetlen. Felelősségvállalásuk kulcsfontosságú ahhoz, hogy a jövőt formálni tudják. Az AIESEC lehetőséget nyújt arra, hogy a fiatalok felfedezzék és fejleszteni tudják képességeiket és a jövő vezetői legyenek.

A szervezetben csapatokban dolgozunk ahol minden csapatnak megvan a saját területe, feladata, amivel fél éven keresztül foglalkoznak, majd lehetőségük nyílik feljebbi pozícióba lépni és tovább menni az úton.

Ez alatt az idő alatt a szervezet a személyes fejlődési lehetőségek mellett nyelvtudás fejlesztését, vezetői tapasztalatot, nemzetközi kapcsolatokat, barátságokat és egy családias, motiváló közösséget biztosít a csatlakozni vágyóknak.

Ami pedig még érdekesebb, hogy az AIESEC több egyetemen is jelen van, mint például a BME-n, a Corvinuson, Pécsett és Debrecenben vagy a BGE másik két karán, a PSZK-n és a KKK-n.

Tehát érdekel a vezetőfejlesztés? Szeretnél tapasztalatot szerezni, ami érdekesebbé teheti az önéletrajzodat és a diplomádat?

Szeretnél nemzetközi kapcsolatokra szert tenni és gyakorolni a nyelvtudásod?

Esetleg kipróbálnád magad csapatjátékosként vagy vezetőként? Jó lenne egy közösséghez tartozni, ahol motiválnak és támogatnak?

Ha csak 1 kérdésre is IGEN a válaszod akkor az AIESEC-ben a helyed! Jelentkezz hozzánk és légy részese egy nemzetközi diákszervezetnek, ahol felejthetetlen élmények, rengeteg fejlődési lehetőség és egy támogató közösség vár rád!

 

Több információért kövesd az Instagram oldalunkat, ahol megtudhatsz többet programjainkról és tagjainkról.

Továbbá pedig ebben a bookletben is sok információt megtudhatsz a szervezetről és a jelentkezési folyamatról!

Ha te is szeretnél AIESEC in KVIK-hez tartozni akkor várjuk a jelentkezésedet az alábbi linken: aiesec.hu/join szeptember 15-ig! Ne maradj le!

 

AIESEC KVIK csapata

Hasonló bejegyzések