Segítség a vizsgaidőszakra

írta: BGE KVIK HÖK
0 hozzászólás 828 megtekintés

A mateking.hu csapatával közösen egy remek lehetőséget hoztunk nektek!

Ebben a félévben, hogy segítsük a ZH és vizsgaidőszakra való készülést, 1000 KVIK-es hallgatónak biztosítanak kedvezményt! Az első 500 ember, aki aktiválja a kupont ingyenesen férhet hozzá a tananyaghoz, a következő 500 hallgató pedig 80% kedvezménnyel szerezheti meg a tananyagot. Ez a felajánlás összesen 2.2 millió forintot spórol meg Nektek, ami nagy segítség lehet ebben a nem túl könnyű helyzetben.

De miért is érdemes a matekinget választani? Az oldalukon a tananyag könnyen elérhető, rugalmas és egyszerűen tanulható, emiatt választották már több mint 130 ezren.

Az oldal készítői a hallgatók igényeit tartott szemelőtt: nem bonyolult képletekkel, hanem szemléletes példákkal, színekkel és rajzokkal magyarázzák a tananyagot, így könnyen megértheted, sőt egyből megjegyzed őket.

A saját időbeosztásodban és tempódban tudsz tanulni, lépésről-lépésre. Mivel minden problémát kis részekre osztottak fel, így könnyű megtalálni azt a pontot, ahol elakadsz, és mivel előre-hátra tudsz lépkedni, akkor tudod folytatni a tanulást, mikor már minden összeállt a fejedben.

A középiskolai matekanyagokon kívül az egyetemi matekoktatás is megtalálható az oldalon. Több mint 2000 tananyag és 20 tantárgy van az oldalon, amik között megtalálható a Gazdasági matematika, Statisztika 1 és 2, Valószínűségszámítás és statisztika alapjai és sok minden más is.

A mateking.hu egymást követően 5 évben nyerte el az Év Honlapja címet, 2019-ben pedig az Abszolút Év Honlapjának választották.

Reméljük segíthetünk Nektek ezzel a lehetőséggel és ugyan akkora örömmel fogadjátok, mint amilyennel mi adjuk nektek!

A kedvezményt a KVIK#hope kóddal tudjátok érvényesíteni, május 5. 17 órától egészen május 31-ig. Az első 500 hallgató ingyenesen, a következő 500 aktiváló pedig 80% kedvezménnyel szerezheti meg a tananyagot!

Sikeres vizsgaidőszakot kíván a BGE KVIK HÖK és a mateking.hu csapata!

Hasonló bejegyzések

Hozzászólás