Bizottságok

írta: Gerzsei Laura

A Diákjóléti Bizottság a karon megpályázható ösztöndíjak közel 80%-val foglalkozik. A pályázatok kiírásán és elbírálásán dolgozik.

Fontos feladatuk, hogy a Hallgatótársainkat megfelelően, több platformon is tájékoztassák a határidőkről, illetve a pályázás feltételeiről, ezzel elősegítve a saját munkájukat is.

Időről-időre próbálunk újabb lehetőségeket biztosítani számotokra, hogy felmerülő kérdéseket akár személyesen is feltehessétek, például a tájékoztatók vagy a fogadóórák alkalmával.

DJB elnöke: Tóth Júlia

E-mail: djb@kvikhok.hu

Az Intézményi rendezvényekért felelős szekció az Egyetem által szervezett programok lebonyolításában segít, mint a Nyílt napok, Karrier napok, Educatio Kiállítás, Diplomaosztó és a Véradások.
Emellett szolgáltatás nyújtással és fejlesztéssel foglalkozik. Ezen feladataik miatt szoros együttműködésben vannak az egyetem különböző szervezeti egységeivel, például a HSZO-val vagy a Karrier Irodával.

Intézményi rendezvényekért felelős elnöki megbízott: Kupsza Tamás

A Kommunikációs szekció felel azért, hogy a hallgatók időben értesüljenek az Egyetemmel kapcsolatos fontos információkról, ösztöndíj lehetőségekről, határidőkről.

Próbálunk ezek mellett színes, szórakoztató és érdekes tartalmakat készíteni nektek.

Az Egyetem és a HÖK által szervezett események állandó résztvevői közé tartozunk, igyekszünk a lehető legérdekesebb módon bemutatni nektek, hogy mi is történt ezeken, legyen az fotókon, videókon vagy pár sztorin keresztül.

A csapat kezeli ezt a honlapot, BGE KVIK HÖK Facebook oldalát, a csoportokat és a kvikstagramot is.

Kommunikációért felelős elnöki megbízott: Gerzsei Laura
A Programos szekció felel azért, hogy a hallgatói életet színessé tegyék számotokra! Ők szervezik az olyan programokat, mint a KVIKHétfők, Halloween vagy a KVIKnik.
 
Programokért felelős elnöki megbízott: Doba Zoltán

A kari HÖK által szervezett eseményeken, illetve a mindennapokban is találkozhattatok már különböző szponzorokkal, avagy láthattátok őket nyereményjátékaink során.
Nos, ezeket a megjelenéseket, felajánlásokat a Szponzoros csapat kezeli, állítja össze nektek!

Gólyatáborok, Gólyabálok, KVIKnik, egyetemi rendezvények és még sok-sok más eseményen dolgozunk hétről hétre, partnereinkkel közösen, hogy olyan élményeket nyújtsunk nektek, amiket egy jó darabig nem felejtetek el!

Szponzorációkért felelős elnöki megbízott: Tok Annamária

A Tanulmányi szekció tagjai tudnak nektek segíteni bármely tanulmányi kérdésben!
Ők készítették például a Gólyafüzetet nektek, vizsgaidőszak tájékoztatókat tartanak és tanulmányi cikkeket írnak nektek.

Tanulmányi alelnök: Kulcsár Kiara Réka