Hírek

írta: Gerzsei Laura

Heading Title

Ha önköltséges finanszírozási formában és/vagy idegennyelvű képzésen tanultok, akkor már kiírásra került nektek a tandíj I. részlete, amit 2021. január 23. 23.59-ig kell befizetnetek.

Fontos, hogy ha nem fizetitek be a megadott határidőig, akkor:

 • nem fogtuk tudni vizsgát felvenni
 • nem fogtuk tudni tárgyat felvenni
 • nem tudtok bejelentkezni a 2020/2021/1. félévre.

Fizetés SimplePayel

Legegyszerűbben bakkártyával tudjátok befizetni.

Neptunban, a Pénzügyek – Befizetések fülön pipáld ki a tételt/tételeket, amit be szeretnél fizetni, majd kattints a Befizet gombra, ezután az Igenre, majd a Befizetre, majd fogadd el az Adattovábbítási nyilatkozatot.

Innen a rendszer átirányít a SimplePay oldalára, ahol meg kell adnod a bankkártya adatait. A kártya nem muszáj, hogy a te neveden legyen.
Ha már van Simple fiókod, akkor azzal vagy QR kódos fizetéssel is be tudod fizetni.

Ezután megjelenik a visszajelző üzenet, hogy sikeres volt-e a fizetés. Ha igen, akkor a Neptunban a tétel státusza ‘Aktív’-ról ‘Teljesített’-re változik majd.

Ha sikertelen volt a fizetés, akkor a a tétel státusza pedig ‘Feldolgozás alatt’ lesz. 
A leggyakoribb hibák ilyenkor az alábbiak szoktak lenni:

 • Elírtad a kártya adatait.
 • Nincs elegendő pénz a kártyán.
 • A napi limit alacsonyabbra van állítva, mint a befizetni kívánt összeg. Ezt a banknál interneten, telefonon vagy személyesen tudod módosítani.
 • Kommunikációs hiba van a Neptun és a bank rendszerei között.

Pár perc múlva tudsz újra próbálkozni. Ha a probléma továbbra is fenn áll, akkor érdemes lehet a SimpePay ügyfélszolgálatával felvenni a kapcsolatot.

Itt találsz útmutatót a SimplePayel történő fizetéshez.

Fizetés banki átutalással

Ha banki átutalással is fizetheted a tandíjat, viszont ennek a Neptunban történő lekönyvelése több hetet is igénybe vehet, így a SimplePayen keresztül fizetés javasolt.

BGE bankszámla száma önköltségi díj befizetése esetén:
10032000-00282833-01110009

A közlemény rovatba írd be a neved, Neptun kódod és hogy önköltséges díj.

Diákhitel2

Ha Diákhitel2-vel fizeted az önköltséges díjat, akkor rögzítened kell a szerződésszámot.

Ezt két helyen kell megtenned:

 • Neptunban a Pénzügyek – Beállítások – Diálhitel2 fülön (ha korábban már itt megadtad, nem szükséges újra).
 • Pénzügyek – Befizetések fülön, a tétel sorának végén kattints a + jelre, majd a Diákhitel2-re és add meg a szerződésszámot.

Számla igénylés

A Neptun rendszere automatikusan a hallgató nevére és adataira állít ki számlát a tandíjról. Amennyiben más magánszemély vagy cég nevére szeretnéd a számlát kérni, azt az alábbi tájékoztató szerint tudod megtenni.

0 hozzászólás
0 Facebook

Csak unibge-s e-mail címmel tudok részt venni?
Nem. Fontos, hogy a záróvizsgára ne az egyetemi e-mail címetekkel jelentkezzetek be, mert akkor az előszoba funkció nem fog működni.
Itt találtok útmutatót.
Ha be vagy jelentkezve a BGE-s fiókoddal, akkor jelentkezz ki.

Hol találom a záróvizsga beosztást?
Neptunban az Ügyintézés – Záróvizsgák fülön találod a pontos időpontot. Ott az aktuális záróvizsga időszak sávjának a jobb oldali + jelre kattintva a “Bővebb” opciót kell kiválasztani. 

Hogyan tudok képernyőt megosztani?
Itt találsz egy útmutatót, hogy hogyan tudod megosztani a képernyőd. Fontos, hogy ezt csak asztali alkalmazásból lehet, böngészőből nem.

Használhatok-e fülhallgatót/fejhallgatót, hátteret?
Nem, mert az csalásra adhat okot.

Milyen kérdést kaphatok a szakmai vitánál?
Az alap-és mesterképzéses hallgatóknál a bíráló bizottság kérdései nem biztos, hogy szorosan fognak kapcsolódni a záródolgozatotok bírálatához. Ezzel mérik fel, hogy mennyire vagy általánosan szakmailag felkészült, de a kérdések kapcsolódnak a szakdolgozat témájához és a tanult szakmai anyaghoz. FOSZK-os hallgatók esetében a projektmunka témájától eltérő szakmai kérdésre nem kell számítani, amely a szakmai jártasságokat hivatott felmérni.

Részt kell-e venni a reggeli tájékoztatón?
Mindenféleképp érdemes, mivel ott fogjátok megkapni a legfontosabb tájékoztatást az adott napra vonatkozóan és akkor hallgathatjátok meg az elnöki köszöntőt is. 

Be kell-e mutatni a nyelvvizsgabizonyítványt a HSZO-n?
Neptunban, a Saját adatok – Képzettségek – Nyelv fülön tudod megnézni, hogy melyik nyelvvizsgád mutattad már be. Ha nem szerepel itt a nyelvvizsgád, akkor be kell mutatnod ezt a HSZO-nak. Ezt legkönnyebben scannelve, e-mailben tudod megtenni.

Milyen e-mail címre kapom majd a meghívót és mikor?
A záróvizsgavizsga megkezdése előtt legalább 24 órával a szaktanszék meghívja a hallgatókat a Teams alkalmazásban, záróvizsga-csatlakozási linket küldve számukra. A meghívó a Neptun rendszerben rögzített hallgatói e-mail címre kerül kiküldésre, ezt a Saját adatok – Elérhetőségek fülön tudjátok megnézni.

Lehet-e böngészőből használni a Microsoft Teamst?
A Microsoft Teams alkalmazás letöltése elengedhetetlen a zökkenőmentes záróvizsgához, mivel a böngészőből megnyitott Teams-en nem használható egyszerre a prezentációnál a képernyőmegosztás és a webkamerás kapcsolati funkció, így nem lesz minősíthető a záróvizsgád. (Minősített záróvizsga: folyamatos hang- és webkamerakapcsolat!) 

Honnan tudom letölteni a Microsoft Teamst a gépemre?

Itt találod a Teams letöltésének és telepítésének menetét: https://uni-bge.hu/hu/teams-telepitese-otthoni-kornyezetben

Tudok javítani a sikeres záróvizsgámon?
Ha nem vagy megelégedve a zárovizsgád sikeres eredményével (elégséges vagy annál jobb érdemjegy), akkor azt a következő záróvizsga időszakban tudod módosítani. Ennek javítási szándékát előzetesen be kell jelentened, amelyre kétféle lehetőséged van: jelezheted a záróvizsgád napján a vizsgabizottság felé vagy a másnapi záróvizsga nap lezárultáig a HSZO-n. Mindkét esetben az aktuális záróvizsgára kapott jegyed megsemmisül és a következő időszakban tett záróvizsga jegyed lesz a mérvadó. 

Tudok újra záróvizsgázni, ha most sikertelen lesz vagy nem veszek részt?
Nem tudod ezt megtenni, a következő záróvizsga időszakban kell a teljes záróvizsgádat megismételni. 

Mi alapján kapjuk az oklevél minősítését?
Az oklevél minősítését minden szakra aktuálisan a képzésetek szöveges leírásában tudjátok megtekinteni. Ezt a honlapon találjátok a Hallgatói Fiók – Tantervek fülnél, ahol kiválasztjátok, hogy milyen képzésen vagytok. A képzés nevére kattintva le is tudjátok tölteni azt. A dokumentum 13. Pontban találjátok az oklevél minősítését. 

Kik lesznek a bizottság tagjai?
A bizottság tagjainak kilétét előzetesen nem lehet tudni.

Kell fizetni a záróvizsgáért?
Ha ebben a félévben abszolváltál, akkor nem kell fizetned a záróvizsgáért. Ha korábbi félévben abszolváltál, korábban sikeres vagy sikertelen záróvizsgát tettél már, akkor 20.000 Ft-ot kell fizetned. Ezt a HSZO írja ki neked és a Neptunban kell befizetned.

Mit csináljak, ha még sosem használtam a Teams alkalmazást?
A záróvizsga előtt mindenképp próbáld ki az alkalmazást, engedélyezd az alkalmazásban (és a rendszerbeállításokban is, ezt MacBookoknál különösen fontos) a hang, kamera és képernyőbeállításokat.

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén keressetek minket Facebookon!

Mindenkinek sok sikert kívánunk a záróvizsgájához a BGE KVIK HÖK nevében! 🍀

0 hozzászólás
0 Facebook

Többféle  opciód van, ha egyetemistaként önkénteskedni szeretnél. A szórakozástól a tanításon át a segítségnyújtásig lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk, így bárki ki tudja választani a neki  leginkább testhezálló feladatot.

Tudtad, hogy az önkéntes tevékenységed beszámíthatod kreditként is? Erről itt találsz bővebb információt.

Egy önkéntességi lehetőség kapcsolódhat akár a hobbidhoz vagy a tanulmányaidhoz,   a feladattól függően nagyon sok mindenben tudsz fejlődni is: kommunikációban, csapatmunkában, fejlesztheted a soft-skilleket, új barátokat és ismerősöket szerezhetsz, akár gyakorolhatod az idegen nyelvet vagy új kultúrákat ismerhetsz meg.

A jelenlegi  helyzet sajnos ezeket a lehetőségeket is korlátozta, például az eddigiekkel ellentétben  fesztiválokon, sportrendezvényeken vagy más eseményeken történő önkénteskedés nem lehetséges.

Összegyűjtöttünk nektek pár opciót, amit ebben a helyzetben is kihasználhattok, és otthonról önkénteskedhettek: 

Menetszél Egyesület

A Menetszél Egyesület netes korrepetálásra nyújt lehetőséget. Ha jól megy a matek, emelt történelem érettségit tettél vagy  esetleg megbízható angol tudással rendelkezel és érzel magadban motivációt, hogy átadd a tudásod, akkor ez a lehetőség neked szól.  Az online korrepetálásokon akár több száz kilométerre lévő tanulónak segíthetsz ezekből a tárgyakból. 

Hogy tetszik lenni?

Kedveled az idős embereket? Szívesen beszélgetsz velük telefonon/videóchaten? Szívesen veszed, ha megosztják veled az élettapasztalataikat? Jelentkezz pótunokának és segíts nekik átvészelni a jelenlegi helyzetet! Pótnagyszülőkkel hetente 2-3 naponta, az általad megjelölt időpontban  tarthatod a kapcsolatot és hidd el, nem csak élettapasztalatokat és jól bevált recepteket kapsz, de egy barátot is!

KórházSuli

Korábban is írtunk már a KórházSuliról, ahol a feladatod nem más lesz, mint egy általad választott tárgyból egy otthonában és/vagy kórházban gyógyuló fiatal korrepetálása – mentorálása heti rendszerességgel.

A jelentkezés után el kell végeznetek egy online képzést, legközelebb 2021. február 5-én és 6-án tartanak ilyet.

Itt tudtok jelentkezni.

0 hozzászólás
0 Facebook

Az önkéntes tevékenységet szabadon választható tárgyként a következő módon van lehetőség elszámoltatni:

A HKR 57.§ (3) bekezdése szerint a hallgatónak jogában áll alapképzés esetén legfeljebb 6 kreditet, felsőoktatási szakképzés, illetve mesterképzés esetén legfeljebb 3 kreditet önkéntes tevékenységgel szabadon választható tárgyként elismertetni.

Az önkéntes tevékenység csak a megfelelő igazolással fogadható el, mely innen tölthető le.

Az igazolásnak tartalmaznia kell:

 • az intézmény nevét, címét;
 • a hallgató, nevét címét, képzésének megnevezését;
 • az önkéntes tevékenységben végzett óraszámot, a végzés időpontját (-tól, -ig)

Az elismertetéshez kérelmet kell benyújtani a Tanulmányi Bizottság részére az alábbiak szerint:

A kérelmet annak a félév végén kell beadni, amikor a hallgató teljesítette a megfelelő óraszámot. Az önkéntes tevékenység időtartama egy félévnél hosszabb időszak is lehet, az óraszám összevonható, de legalább 15 óra (1 kredit).

Ahhoz, hogy az önkéntes tevékenység a 2020/2021/1. félévre kerüljön beszámításra a kérelmet 2020.11.11. 12:00 és 2021.01.31. 23:59 között kell benyújtani.

A kérelmet a hallgató a Neptunban, a Tanulmányok – Mintatanterv fülön az Önkéntes tevékenység (ONEG1VA01) tantárgy sorában a „+” jelre kattintva a „Kérvény leadás” lehetőséget választva adhatja le.

0 hozzászólás
0 Facebook

FOSZK képzésen a hallgatóknak szakmai gyakorlatukra épülő, annak során gyűjtött információkat hasznosító záródolgozatot, azaz projektmunkát kell készíteniük.

A projektmunka megírásakor a hallgató bizonyítja, hogy képes a tanulmányai során elsajátított tudása és képességei, valamint gyakorlati helyén szerzett ismeretei és tapasztalata birtokában egy adott szakterületen önálló feltáró tevékenység elvégzésére, elemzésre, értékelésre, és így kreativitást igénylő feladat önálló elvégzésére.

 

Jelentkezés

A dolgozat tervezett leadása előtti félévben témát és konzulenst kell választani (a konzulens a témaválasztástól függ).

A 2021. júniusában záróvizsgázni tervező hallgatóknak 2021. január 11-17. között kell jelentkeznie témára a Neptunon keresztül (Neptun – Tanulmányok – Szakdolgozat/szakdolgozat jelentkezés).

 

Témaválasztás

A meghirdetett témakörök tájékoztatásul szolgálnak, más témát is lehet választani. A témaválasztást érdemes a leendő konzulenssel előzetesen egyeztetni a témaválasztás elfogadása végett.

Turizmus-vendéglátás FOSZK Turizmus szakirányon a hallgatóknak a szakmai gyakorlati helyükről kell írniuk a projektmunkájukat. Amennyiben nem a szakirányhoz kapcsolódó helyen töltitek a szakmai gyakorlatot, egyénileg egyeztetni fognak veletek a témáról. A meghirdetett témákat itt találjátok.

Kereskedelem és marketing FOSZK képzésen, és Turizmus-vendéglátás FOSZK Vendéglátás szakirányon a meghirdetett témák közül tudtok választani.

Hasznos dokumentumok és további tudnivalók

További tudnivalókat a projektmunkáról és a záróvizsgáról az Egyetem honlapján olvashattok.

Kérdés esetén a képzésvezető oktatót keressétek:

Kereskedelem és marketing FOSZK:

Turizmus-vendéglátás [Turizmus szakirány] FOSZK:

Turizmus-vendéglátás [Vendéglátás szakirány] FOSZK:

0 hozzászólás
0 Facebook

A Közösségszervezés alapképzésen a hallgatóknak a 3. félévük végén kell specializációt választaniuk.

Választható specializációk:

 • Humánfejlesztés specializáció
 • Kulturális közösségszervezés specializáció

Specializáció választás menete:

Neptun – Ügyintézés – Modul választás fülön válaszd ki a 2020/2021/1. félévet, majd kattints a listázásra. A választott szakirány sorának a végén kattints a ‘+’ jelre, majd a Felvételre.

Határidő: 2021. január 11. 23.59

A specializáció-jelentkezésnél és a hallgatói rangsor felállításánál figyelembe vett tényezők:

 • Magyar és egyetemes művelődéstörténet (MAET0BA06) és Az andragógia elmélete és története tantárgyak (ANTE0BA06) sikeres teljesítése
 • A hallgatói rangsor felállításánál figyelembe veendő eredmény: kumulált korrigált kreditindex

Mindkét specializáció nappali és levelező munkarendben is meghirdetésre kerül.

A felvehető minimum és maximum létszám: kari kompetencia, minimum 20 fő

A tájékoztató videót itt tudjátok megnézni.

Tájékoztató a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársaival:
2021. január 6. 14.00-tól 15.30-ig
Microsoft Teamsen

Humánfejlesztés specializáció

Kulturális közösségszervezés specializáció

A specializációhoz tartozó tárgyak: 

 • A felnőttnevelés funkciói, politikái és jogi szabályozása
 • A felnőttképzés tervezése, szervezése
 • Felnőttképzés módszertana
 • Minőségirányítás a felnőttoktatásban
 • Gazdaságpszichológia
 • Mentálhigiéné
 • Elektronikus tanítás és tanulás
 • Szociokulturális animáció
 • Virtuális tanulási, művelődési környezet
 • Nemzeti kulturális és természeti értékeink
 • Művészetek és kreatív ipar
 • Konfliktuskezelő tréning
 • Közösségi fejlesztés és beavatkozás
 • Kultúraközvetítés menedzsmentje és módszerei

A specializációnál a diploma átlagába beszámító tantárgyak:

 • Magyar és egyetemes művelődéstörténet (MAET0BA06)
 • Az andragógia elmélete és története (ANTE0BA06)
 • Közösségi nevelés (KOES0BD06)
 • A felnőttnevelés funkciói, politikái és jogi szabályozása (FESA0BA06)
 • Magyar és egyetemes művelődéstörténet (MAET0BA06)
 • Az andragógia elmélete és története (ANTE0BA06)
 • Közösségi nevelés (KOES0BD06)
 • Nemzeti kulturális és természeti értékeink (NENK0BA06)
0 hozzászólás
0 Facebook

Általános információk

A 2020/2021-es tanév 1. félévében a záróvizsgákra és a tájékoztatókra online, a Microsoft Teamsen keresztül kerül sor.

Alap- és mesterszakos hallgatók esetében a záróvizsga keretein belül meg kell védeni a szakdolgozatot, melynek része mind az eredmények prezentációja, mind a bírálói kérdések megválaszolása, majd az ezek után következő szakmai vita.

A felsőoktatási szakképzésben résztvevő hallgatóknak a szakmai gyakorlattal kapcsolatos projekt munkájukat kell bemutatni, valamint szakmai vita keretein belül igazolni megszerzett szakmai tudásukat.

 

Turizmus-vendéglátás

Záróvizsga időpontja: 2021. január 18-30-ig.

Alapszak: 

A tájékoztató időpontja:

 • 2021. január 7. 10:00 órától (német, nappali)
 • 2021. január 7. 16:00 órától (angol, nappali, Turizmus témájú specializációk)
 • 2021. január 8. 9:00 órától (magyar, nappali/levelező/távoktatás, Kereskedelmi vendéglátás, Vendéglátás és szálloda specializáció)
 • 2021. január 8. 10:00 órától (magyar, nappali/levelező/távoktatás, Turizmus témájú specializációk)
 • 2021. január 11. 11:00 órától (angol, nappali, Kereskedelmi vendéglátás, Vendéglátás és szálloda specializáció)

 

FOSZK: 

A tájékoztatók időpontja:

 • 2021. január 8. 9 órától (magyar, nappali/levelező, Vendéglátás szakirány)
 • 2021. január 8. 11:30 órától (magyar, nappali/levelező, Turizmus szakirány)

Témakörök, kérdések

 

Kereskedelem és Marketing

Záróvizsga időpontja: 2021. január 18-30-ig.

Alapszak:

A tájékoztatók időpontja:

 • 2021. január 8. 17:00 órától (magyar, nappali/levelező/táv)
 • 2021. január 8. 16:30 órától (angol, nappali)

FOSZK:
A tájékoztatók időpontja:

 • 2021. január 5. 17:00 órától (magyar, nappali/levelező)

Témakörök, kérdések

 

Közösségszervezés és Üzleti szakoktató

Záróvizsga időpontja: 2021. január 18-30-ig.

A tájékoztató időpontja:

 • 2021. január 5. 10:00 órától

Technikai gyakorlási lehetőség:

 • 2021. január 12. 18:00 órától

Témakörök, kérdések

 

Turizmus-menedzsment mesterképzés

Záróvizsga időpontja: 2021. január 18-30-ig

A tájékoztatók időpontja:

 • 2021. január 8. 15 órától (angol és magyar, nappali és levelező)

Témakörök, kérdések

A záróvizsgára vonatkozó szabályokat és további információkat itt találhattok meg.
További tájékoztatás az adott tanszéktől kérhető e-mailben.

0 hozzászólás
0 Facebook

Ha szereted a focit vagy szívesen részt vennél egy esemény megszervezésében, esetleg szoktál önkénteskedni, akkor ez a lehetőség most neked szól! 🙂

2021 tavaszán megrendezik az U21-es Európa bajnokságot, ami  mérkőzéseinek egy része Budapesten, Győrben, Székesfehérváron valamint Szombathelyen kerül lebonyolításra!

300 önkéntes részt vehet a szervezésben és lebonyolításban, most neked is lehetőséged nyílik arra, hogy ennek a részese lehess! Ehhez a szervezők számodra megfelelő akkreditációt, Adidas egyenruhát és étkezést is biztosítanak amellett, hogy különböző meglepetéseknek és képzéseknek is a részese lehetsz.

Munkádért cserébe felejthetetlen élményekkel, tapasztalatokkal, szakmai kapcsolatokkal és barátságokkal gazdagodhatsz. Egy záró esemény keretein belül pedig közösen megünnepelhetitek az elmúlt napok történéseit!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és érdekel a rendezvényszervezés világa, esetleg saját kommunikációs és problémamegoldó készséged fejlesztenéd, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy önkéntesnek jelentkezz!

A jelentkezésedhez fontos, hogy 2021. március 1-ig betöltsd a 18. életéved,  társalgási szinten tudj angolul, és a kiválasztott helyszínen mind a felkészítő képzésen, mind a mérkőzések napján jelen tudj lenni!

Regisztrálni 2020. december 10-ig van lehetőséged az u21onkentes@mlsz.hu e-mail címen!

Ha kérdésed van, esetleg további információra van szükséged, azt megtalálhatod a következő oldalon: https://under21.mlsz.hu/onkentes-program

0 hozzászólás
0 Facebook

A Hallgatói Követelményrendszer 92. § (6) értelmében: Szakmai-tudományos ösztöndíjat az a hallgató kaphat, aki a tantervi követelményeken felül törekszik kiemelkedő eredmények elérésére, például szakmai versenyeken vagy tudományos konferenciákon való részvétel keretében.

Szakmai-tudományos ösztöndíjban részesülhet a felsőoktatási intézmény minden teljes idejű alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben résztvevő hallgató, finanszírozási formától függetlenül. 51/2007. (III. 26.) korm. rendelet 10.§ (3)

A TDK konferencián résztvevő hallgatók az elért eredmények alapján egyszeri ösztöndíjban részesülhetnek a TDK elnök előterjesztett javaslata alapján. Az ösztöndíj odaítéléséről a HTJB dönt. Hallgatói követelményrendszer 92. § (6) 

A pályázat csak a megfelelő mellékletekkel együtt érvényes. Megfelelő mellékletnek minősül az az igazolás/dokumentum, melyen aláírás és pecsét együttesen szerepel.

 • Szakkollégiumi/ MKT/BBC/BTC/egyéb szakmai tevékenység: Feladatkör betöltése, teljesítése
  Melléklet: Szakkollégium/MKT vezetője/BBC vezetője/BTC vezetője/kutatásvezető/tanszékvezető által kiállított igazolás a féléves tevékenység pontos leírásával.
 • Publikáció: Internetes felületen vagy kiadványban megjelent szakmai/tudományos stílusú publikáció. A dokumentum adatait (ahol a publikáció megjelent) fel kell tüntetni.
  Melléklet: A publikáció másolata
 • Egyéb szakmai tevékenység
  Melléklet: Részvételi igazolás, oklevél

A hallgató köteles megadni a jogosultságot megalapozó tevékenység részletes leírását. Pályázati szöveg nélkül a pályázat érvénytelen!

Hibás/hiányos kitöltés az ösztöndíjból való kizárást vonja maga után.

A hallgató a pályázati lap beadásával büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy az abban foglaltak a valóságnak megfelelnek, azt az illetékes szerv ellenőrizheti.

Azonos jogcímen csak egyszer lehet ösztöndíjat igényelni.

Hiánypótlásra nincs lehetőség!

A pályázatokat a HTJB-hez kell benyújtani. A pályázatokat a DJB rangsorolja, majd javaslatot tesz (időtartam és összeg megjelölésével) az ösztöndíj adományozására a HTJB-nek. Az ösztöndíj odaítéléséről a HTJB dönt.

A pályázat beadásának határideje: 2020. december 6. 23:59

Pályázatok leadási helye: a NEPTUN rendszeren keresztül kell beadni, azon belül az Ügyintézés/Kérvények menüpont alatt 2020. november 24. 12:00-tól!

0 hozzászólás
0 Facebook

Nem tudod hogyan kell belépni az egyetemi e-mail fiókodba? Segítünk!

Először is látogass el a www.outlook.com oldalra.

Ezután válaszd ki a bejelentkezés lehetőséget:

Add meg az egyetemi e-mail címed, ebben a formában: keresztnév.vezetéknév.szám@unibge.hu vagy vezetéknév.keresztnév.szám@unibge.hu, majd kattints a Tovább gombra!

Ezután a következő oldal fog fogadni. Itt írd be az egyetemi e-mail címedhez tartozó jelszavad (Neptun jelszavad)!

Ha mindezzel megvagy, nincs más teendőd, sikeresen beléptél az Outlook fiókodba!

Más lehetőséged is van arra, hogy figyelemmel kövesd a beérkezett üzeneteid.

Ebben az esetben szükséged lesz a számítógépeden vagy a telefonodon az Outlook alkalmazásra.

Amennyiben az Office 365 telepítve van a számítógépeden, megtalálhatod ezt a programot is.

Itt szintén az egyetemi e-mail címedre és az ehhez tartozó jelszavadra lesz szükséged.

Miután ezeket megadtad, sikeresen be tudsz majd lépni at alkalmazáson belül a levelezésedbe!


Az Outlook alkalmazást innen tudod letölteni számítógépre:

Telefonra:

0 hozzászólás
0 Facebook