Tanulásmódszertan szintfelmérő – Első éves hallgatók számára

írta: Faragó Jázmin
0 hozzászólás 548 megtekintés

Az előző cikkben a nyelvi szintfelmérővel kapcsolatos információkról volt szó, most pedig egy rövid összefoglaló jön a tanulásmódszertan szintfelmérő fontosságáról.

Elsőre talán ijesztőnek tűnhet, azonban a szintfelmérő lényege, hogy visszajelzést adjon a figyelem és koncentráció megosztásának hatékonyságáról, valamint az eredményes időbeosztásról.

Ezen képességek elsajátítására az egyetemi tanulmányok alatt különösen nagy szükség van, amiben nagy segítséget nyújthat a Tanulásmódszertan kurzus. A kurzus keretein belül olyan módszereket ismerhettek meg, amivel növelhetitek a tanulás sikerességét és az időbeosztás hatékonyságát.

A Tanulásmódszertan kurzus választható tárgy, így mindenki önálló döntése, hogy szeretné-e felvenni, viszont ha érdeklődsz a kurzus iránt akkor mindenképp ajánlott a szintfelmérő feladatsor kitöltése a CooSpace rendszerben, online.

A szintfelmérő teszt kitöltése segít eldönteni, hogy szükséged van-e a kurzus felvételére szeptembertől, amivel semmilyen hátrány nem érhet, viszont rengeteg hasznos tudást nyerhetsz.

A tanulásmódszertan szintfelmérő kitöltésében érintett szakok:

  • Kereskedelem és marketing alapszak (nappali, magyar és idegen nyelvű képzés)
  • Turizmus-vendéglátás alapszak (nappali, magyar és idegen nyelvű képzés)
  • Közösségszervezés (nappali és levelező, magyar nyelvű képzés)

Minden képzésnél a következő időpontra és határidőre kell odafigyelni:

Tanulásmódszertan szintfelmérő feladatsor kitöltése: 2021. augusztus 23. 8:00 óra – szeptember 1. 23:59 óra 

Hasonló bejegyzések