HÖK Tagválasztás kiírása 2021

írta: BGE KVIK HÖK
0 hozzászólás 350 megtekintés

Kedves Hallgatók!

A BGE EHÖK Alapszabálya szerint a BGE KVIK 2020. december 3. Küldöttgyűlésén megválasztott Választási Bizottság (VB) elnökeként a 2021-es évre vonatkozó BGE KVIK HÖK Küldöttgyűlés tagválasztását kiírom.

A BGE EHÖK Alapszabálya szerint:

  1. § (2) Egyenlő és közvetlen választójog alapján, titkos szavazással minden, az adott szavazókörhöz tartozó, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató választó és egyben választható, aki nem áll fegyelmi, vagy közügyektől eltiltó büntetés hatálya alatt.

    (3) Az Egyetemen tanuló hallgatók szakokra és évfolyamokra, képzési formára és a képzés nyelvére való tekintet nélkül karonként külön szavazókört alkotnak. A részönkormányzati választás választások szavazókörönként kerülnek lefolytatásra.
  1. § (2) Érvényes a választás, ha a szavazókör teljes idejű nappali képzésében részt vevő hallgatóinak legalább 25%-a igazoltan részt vett a szavazáson, és a leadott szavazatoknak legalább 90 %-a érvényes volt.

A jelentkezési lap az Egyetem honlapjáról tölthető le, a Dokumentumok – Hallgatói Önkormányzat – KVIK mappából.

A pályázatok leadása idén a járványügyi helyzetre való tekintettel kizárólag elektronikus formában történik.

A pályázatot a mellékelt dokumentumokkal a kvikvb2021@gmail.com e-mail címre várjuk, 2021. február 15. 8.00-tól és 2021. február 19. 14.00-ig. A határidőn kívül beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályázat részei:

  • kitöltött jelentkezési lap (Word formátumban)
  • kitöltött jelentkezési lap, aláírva, bescannelve (pdf formátumban)
  • egy A/4 oldal terjedelmű motivációs levél (pdf formátumban)

A pályázáshoz mindenkinek sok sikert kívánunk!

Gerzsei Laura
BGE KVIK VB Elnök

Hasonló bejegyzések