Önkéntességi lehetőség az U21-es Európa bajnokságon!

írta: Sejkóczki Vivien
0 hozzászólás 449 megtekintés

Ha szereted a focit vagy szívesen részt vennél egy esemény megszervezésében, esetleg szoktál önkénteskedni, akkor ez a lehetőség most neked szól! 🙂


2021 tavaszán megrendezik az U21-es Európa bajnokságot, ami  mérkőzéseinek egy része Budapesten, Győrben, Székesfehérváron valamint Szombathelyen kerül lebonyolításra!


300 önkéntes részt vehet a szervezésben és lebonyolításban, most neked is lehetőséged nyílik arra, hogy ennek a részese lehess! Ehhez a szervezők számodra megfelelő akkreditációt, Adidas egyenruhát és étkezést is biztosítanak amellett, hogy különböző meglepetéseknek és képzéseknek is a részese lehetsz.

Munkádért cserébe felejthetetlen élményekkel, tapasztalatokkal, szakmai kapcsolatokkal és barátságokkal gazdagodhatsz. Egy záró esemény keretein belül pedig közösen megünnepelhetitek az elmúlt napok történéseit!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és érdekel a rendezvényszervezés világa, esetleg saját kommunikációs és problémamegoldó készséged fejlesztenéd, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy önkéntesnek jelentkezz!

A jelentkezésedhez fontos, hogy 2021. március 1-ig betöltsd a 18. életéved,  társalgási szinten tudj angolul, és a kiválasztott helyszínen mind a felkészítő képzésen, mind a mérkőzések napján jelen tudj lenni!

Regisztrálni 2020. december 10-ig van lehetőséged az u21onkentes@mlsz.hu e-mail címen!


Ha kérdésed van, esetleg további információra van szükséged, azt megtalálhatod a következő oldalon: https://under21.mlsz.hu/onkentes-program

Hasonló bejegyzések