24 pályázó a 2019/20-as választáson

írta: BGE KVIK HÖK
0 hozzászólás 718 megtekintés

Név: Andrássy Bence Imre

Szak: Turizmus vendéglátás Alap                       II. évfolyam

Célkitűzések:

2018 őszétől kezdve segítettem a gólyákat az egyetemre való beilleszkedésben, információáramoltatással, segítségnyújtással. Tevékenységemre felfigyelt a HÖK is, ennek okán vagyok tagja a Szervezetnek. Elsődleges feladatom, múltban, jelenben, jövőben, a hallgatók segítése és érdekeik képviselete, melyet magasabb szintre szeretnék emelni – ehhez elengedhetetlennek tartom a Küldöttgyűlési tagságot. Terveim között szerepel még a DJB tagjává válni, melyhez szintén szükséges a mandátum.

Név: Bodor Csenge

Szak: Turizmus vendéglátás Alap                       I. évfolyam 

Célkitűzések:

A Diákjóléti Bizottság munkájának segítése. Tagjaként szeretnék aktívan részt venni a hallgatók átfogó tájékoztatásában, segítésében az ösztöndíjakkal kapcsolatban, hiszen nagyon sokan nincsenek tisztában a lehetőségeikkel, vagy esetleg csak később hallanak róla, mikor már kihagytak egy-egy pályázati lehetőséget. Szeretnék részese lenni annak, hogy közösen megkönnyítsük az egyetemi életet mások számára.

Név: Bódy Levente

Szak: Turizmus vendéglátás FOSZK                   I. évfolyam 

Célkitűzések:

A HÖK tagjaként legfontosabb célom a hallgatói élet megkönnyítése és élvezhetőbbé tétele. Szeretném a hallgatókat oly módon elérni, hogy szívesen és bizalommal forduljanak a Hallgatói Önkormányzat tagjaihoz. Ezen felül szeretném a szponzoros szekció és az azon kívüli HÖK tevékenységeit a lehető legeredményesebben elvégezni.

Név: Duray András

Szak: Turizmus vendéglátás Alap                       II. évfolyam 

Célkitűzések: 

A korábbi évekhez hasonlóan szeretném kivenni a részem a feladatokból, valamint az intézményi programok és rendezvények szervezéséből, melyekből az elmúlt évek során sikerült elég sok tapasztalatot szereznem. Célom ezeket a jövőben is kamatoztatni közös érdekből.

Név: Fényes Klaudia

Szak: Turizmus vendéglátás Alap                       II. évfolyam 

Célkitűzések: 

Fényes Klaudia vagyok másodéves turizmus szakos hallgató. Az elmúlt egy évben az Intézményi Rendezvényekkel foglalkozó szekció tagjaként, majd vezetőjeként számos sikeres esemény megszervezésben segíthettem, és ez rengeteg tapasztalatot adott. Mostanra az életem részévé vált a szervezet, ezért szeretném bizonyítani mennyit is jelent számomra Hallgatói Önkormányzatunk. Remélem elnyerem bizalmatokat, és mandátumos képviselőként magasabb szintű feladatokat láthatok el a közeljövőben a szervezetben. 

Név: Galgóczi Anna

Szak: Közösségszervezés Alap                            I. évfolyam 

Célkitűzések:

Közösségszervező szakos hallgatóként, magától értetődőnek éreztem, hogy aktívan részt vegyek az egyetemi életben, beleértve a hallgatók segítését, érdekvédelmét és a színes közösségi élet megteremtését. Ha mandátummal rendelkeznék, mindig arra törekednék, hogy a hallgatók kérdéseikkel és problémáikkal bizalommal fordulhassanak hozzám, és támaszkodhassanak rám. Szeretném a Hallgatói Önkormányzatról való pozitív megítélés kialakítását tovább segíteni, hogy a hallgatók megismerjék a munkánkat.

Név: Gerzsei Laura

Szak: Kereskedelem-marketing Alap                  I. évfolyam 

Célkitűzések:

Sok év tapasztalattal rendelkezem az érdekképviseleti és ifjúsági munka terén. Voltam diákönkormányzati elnök, városi diákpolgármester, részt vettem országos és nemzetközi diáktestületekben is. Elképzelhetetlen ezek nélkül az életem, így egyértelmű volt, hogy jelentkezem képviselőnek a HÖK-be. Célom a hallgatók segítésén és az aktív munkán kívül a külföldi diákok bevonása a hallgatói életbe.

Név: Gianits Gergely 

Szak: Kereskedelem-marketing FOSZK                II. évfolyam 

Célkitűzések:
Szeretném folytatni munkámat a Hallgatói Önkormányzatban, továbbra is részt venni minden olyan eseményen, ahol csak lehetőségem van. Fejleszteni a hallgatók és a Hallgatói Önkormányzat kapcsolatát és segíteni a gólyákat a tapasztalataim megosztásával.

 

Név: Klement-Kottász Petra

Szak: Turizmus vendéglátás Alap                       III. évfolyam 

Célkitűzések:

2017 óta minden évben megszerezhettem a mandátumomat Nektek köszönhetően. Ez idő alatt voltam DJB tag, rendezvényes elnöki megbízott, DJB elnök, majd EHÖK juttatási alelnök. Tapasztalataimat és kapcsolataimat továbbra is kamatoztatni szeretném, így remélem idén is bizonyíthatok Nektek és folytathatom a munkát amit elkezdtem!

Név: Koch Richárd

Szak: Turizmus vendéglátás FOSZK                   I. évfolyam 

Célkitűzések:

Azért jelentkeztem mandátumért, mert szeretnék továbbra is az a srác maradni, aki elszántan és felelősségteljesen képviselheti társait az egyetemen, akire bármikor számíthatnak. Mindig is próbáltam összefogni a közösséget, és mindenkire figyelni. Gyakran a csoport érdekeit helyeztem előtérbe, mint a sajátjaim. Ezt továbbra sem akarom feladni. Egy olyan képviselő szeretnék lenni, aki segítőkész, és figyelmet fordít a gólyák támogatására. Remélem, hogy be tudom Nektek bizonyítani a rátermettségem!

Név: Kovács Daniella Fanni

Szak: Turizmus vendéglátás Alap                       II. évfolyam 

Célkitűzések:

Az elmúlt évben találkozhattatok velem a karrier, alumni, kari napokon, illetve talár és diploma osztón is. Azonban idén a tanulmányi részből is több részt vállaltam és az educatio kiállításon és a kari és központi nyílt napon tartottam tájékoztatást. Egyik célkitűzésem, hogy az egyetemen elérhetővé váljon a diákok számára a versenyszerű sport lehetősége, jelenleg is ezen a projekten dolgozom. A későbbiekben is e tevékenységeket szeretném folytatni, és ehhez szeretném a bizalmatokat megkapni, és mandátumot kapni a Hallgatói Önkormányzatban.

Név: Kupsza Tamás

Szak: Turizmus vendéglátás FOSZK                   II. évfolyam 

Célkitűzések:

Célkitűzéseim közt szerepel az Intézményi Rendezvényekért felelős szekcióba való beintegrálódás. A továbbiakban is szeretném szem előtt tartani a hallgatók érdekképviseletét valamint színes programokkal szolgálni a hallgatóságnak.

Név: László Dominik

Szak: Turizmus vendéglátás Alap                       II. évfolyam

Célkitűzések:

Intézményi rendezvényes tagként az eddigi tevékenységek folytatása (kari rendezvények szervezése, lebonyolítása, pl.: Karriernap, Diplomaosztó, Adománygyűjtések, stb.). Gólyák mentorálása, segítése egyetemi éveik alatt. Hallgatóság véleményének pozitívabbá tétele a Hallgatói Önkormányzatról.

Név: Lovas Zsanett

Szak: Andragógia Alap                                      III. évfolyam

Célkitűzések:

Célom az eddigi két év alatt szerzett tapasztalatok kamatoztatása, és továbbra is aktív részvétel a szervezet tevékenységeiben. Nem csak az Intézményi Rendezvények lebonyolításában, ahol eddig aktívan tevékenykedtem, (Kari napok, Központi és Kari nyílt napok, Educatio, Diplomaosztók, Adománygyűjtések) hanem minden más hallgató társakat érintő ügy szakszerű ellátásában. További fejlődés mellett egy csapat  mandátumos tagjaként újabb sikereket érhetek el, hozzájárulva ezzel a Hallgatói Önkormányzat hatékonyságának növekedéséhez.

Név: Márton Borbála

Szak: Turizmus vendéglátás FOSZK              I. évfolyam

Célkitűzések:

Hallgatók életének megkönnyítése, segítségnyújtás, a felmerülő problémáikra, kérdéseikre megoldást, illetve választ találni. Régebbi iskoláimban segítettem programterveket írni a különböző rendezvényekre és azok lebonyolításában is részt vettem.(pl.:konferálás).

Név: Marxreiter Viktória Vivien

Szak: Turizmus vendéglátás Alap              I. évfolyam

Célkitűzések:

Célom hallgatótársaim segítése, valamint a Diákjóléti Bizottság tagjainak mindennapos tevékenységének és munkájának könnyítése. Továbbá szeretnék hozzájárulni, hogy minél gördülékenyebb legyen az ösztöndíjakkal kapcsolatos információszerzés menete.

 

Név: Pokker Vivien

Szak: Turizmus vendéglátás Alap              I. évfolyam

Célkitűzések:

Már középiskolába is aktív részt vállaltam a diákéletben a helyi Diákönkormányzat elnökeként, közéleti tevékenységemet pedig az egyetemen is szeretném tovább folytatni. A Kollégiumi Bizottságban végzett tevékenységem után mandátumos képviselőként szeretnék szerepet vállalni a HÖK csapatában. Célom a hallgatói érdekképviselet és a hallgatói élet színesebbé és könnyebbé tétele lenne, emellett reményeim szerint a Diákjóléti Bizottság tagjaként segíthetem majd hallgatótársaim mindennapjait.

Név: Rácz Barbara

Szak: Turizmus vendéglátás FOSZK                   II. évfolyam 

Célkitűzések:

Tanulmányi alelnöki pozíciót szeretném betölteni. Tájékoztatókat tartanék, amik által aktuális információk átadása és kérdések megválaszolása lenne a cél. A felvételi eljárás rendje megváltozik a következő évtől, ez sok FOSZK-os hallgatót érint, ezáltal megvalósítanék egy projektet amelyben az Oktatási Hivatal segítségével pontos információátadást tudnék adni minden érintett és érdeklődő számára. Célom egy kérdőív létrehozása a hallgatóknak, ami méri az igényeiket a tanulmányi szekció felé.

Név: Tóth Borbála

Szak: Kereskedelem-marketing FOSZK                II. évfolyam 

Célkitűzések:

Szeretnék továbbra is DJB-s tagként tevékenykedni a szervezeten belül, ehhez azonban mandátumra van szükségem. Ebben az évben több kreatívabb módon próbáltuk segíteni a hallgatótársainkat pl.: a Szociális Támogatás sikeres megpályázásában. (Szoctám tájékoztatók, fogadóórák, tájékoztató posztok a Szoctám helyes kitöltéséről). A jövőben is kitartó és elhivatott maradok, hogy minél több emberen segíteni tudjak a legjobb tudásom szerint.

Név: Tóth Júlia

Szak: Kereskedelem-marketing FOSZK                II. évfolyam 

Célkitűzések:

Az előző tanév óta vagyok a Diákjóléti Bizottság tagja. A munka néha kimerítő, sok idő és energiabefektetést igényel. Az viszont minden erőfeszítést megér, amikor egy Hallgató számtalan kérdéssel jön be hozzánk az irodába, majd válaszokkal, magabiztosan és mosollyal az arcán távozik. A jövőben is szeretném folytatni munkámat a DJB tagjaként, hogy továbbra is segíthessem diáktársaimat fórumokkal, tájékoztatókkal, informatív posztokkal, privát vagy személyes megkeresések alkalmával.

 

Név: Varsányi Szilárd

Szak: Közösségszervezés Alap                            II. évfolyam 

Célkitűzések:

Hosszútávú célkitűzés, hogy javítsunk a HÖK működésén mind gyorsaság, mind hatékonyság szempontjából!

Ezzel együttesen javítani a HÖK és a Hallgatók viszonyát!

 

Név: Zesiky Benjámin

Szak: Turizmus vendéglátás Alap              I. évfolyam

Célkitűzések:

Zeisky Benjámin vagyok, Turizmuson első éves hallgató és jelenleg a kommunikációs csapatot erősítem. Jövőbeni céljaim között szerepel a hallgatók gyors és pontos informálása, az online felületeken a rendszeres tartalom gyártása és ezáltal a javítani a Hallgatók és a HÖK viszonyát.

Név: Zelenák Márk

Szak: Turizmus vendéglátás FOSZK              I. évfolyam

Célkitűzések:

Az elmúlt két évben számtalan tanulmányi és egyéb problémában tudtunk segítséget nyújtani hallgatótársainknak. Ezen az úton szeretnénk tovább haladni, és megerősíteni a Hallgatói Önkormányzat szerepét, hogy a hallgatótársaink tanulmányaik során bizalommal forduljanak a szervezet felé. Hiszem azt, hogy mindenki problémájával egyénileg és személyre szabottan kell foglalkozni és az érdekképviseleti munkát feltétel nélkül elvégezni.

 

 

Név: Zoboki Márk

Szak: Turizmus vendéglátás Alap              III. évfolyam

Célkitűzések:

Továbbra is szeretnék hasznosan és aktívan tevékenykedni a Diákjóléti Bizottságban. Úgy érzem itt tudom magamból a legjobbat kihozni. Informálni a hallgatókat és közös megoldást keresni az esetlegesen fellépő problémákra. Számos újítással és még több segédlettel, fogadóórával készülünk a hallgatóknak, hogy minél több sikeres pályázat szülessen.

Hasonló bejegyzések

Hozzászólás